24h service
  • English
  • Deutsch
24 H Service 0594 555 080

Over VTL Leek

VTL Leek (Vijzel Techniek Leek) is specialist en marktleider in opslag- en vijzeltechniek voor de agrarische sector en de industriële markt. Al meer dan veertig jaar zijn we innovatief en vooruitstrevend. We richten ons op kwaliteit en maatwerk én op het voortdurend verbeteren hiervan.

Wij hebben voor elke situatie de beste oplossing, altijd op maat gemaakt. Onze visie is niet voor niets: ‘VTL Leek maakt ieder opslag- en transportsysteem compleet’.

Meer info
Engineering VTL Leek

Toekomst & Geschiedenis

Ruim veertig jaar geleden is ons bedrijf gestart in Zevenhuizen onder de naam De Toekomst. In de jaren zeventig van de vorige eeuw nam de vijzeltechniek in de agrarische sector een grote vlucht. Wij zijn er vol voor gegaan en daarmee marktleider van Nederland geworden. Nog altijd timmeren we aan de weg, ook internationaal. Met hart, ziel en zaligheid.

In 1994 nam siloproducent Polem uit Lemmer De Toekomst over en gingen wij verder als Polem Leek. Sinds 2011 werken we weer als volledig zelfstandig bedrijf onder de naam VTL Leek.

Meer info
Montage en service - VTL Leek

Voor wie we werken

Onze vijzels en vijzelsystemen worden gebruikt bij een grote verscheidenheid aan bedrijven, voornamelijk in de agrarische en industriële sector.

We leveren aan landen als Japan, de Verenigde Arabische Emiraten (Dubai), Oostenrijk, Polen en Rusland. Van pluimveehouder en de dierentuin tot koekjesfabriek, van de meeste Nederlandse rundveehouders tot grote industriële bedrijven: elke klant is voor ons even belangrijk.

Vooral in de agrarische sector levert VTL Leek vaak via dealerbedrijven. Deze bedrijven installeren onze vijzels bij de eindklant.

Meer info

Werken bij VTL Leek

Word jij net als wij ook ontzettend blij van goed werkende technische producten? En houd je van vernieuwen, innoveren en van jezelf en je producten steeds beter, sterker en efficiënter maken? Dan ben je van harte welkom. Ook wij zitten zo in elkaar.

Houd je er meer van om aan bestaande systemen te sleutelen en onze vijzels en vijzelsystemen in de werkplaats of op locatie in elkaar te zetten? Dan zou je zomaar op onze productielocatie in Leek aan de slag kunnen of op pad kunnen gaan om onze producten bij de klant te installeren.

Meer info
Ons team
Meer informatie of persoonlijk advies? Maak een afspraak