24h service
  • English
  • Deutsch
24 H Service 0594 555 080

TOEKOMST & GESCHIEDENIS

Ruim veertig jaar geleden begon ons bedrijf in Leek onder de naam De Toekomst. In de jaren zeventig van de vorige eeuw nam de vijzeltechniek in de agrarische sector een grote vlucht. Wij gingen er vol voor en werden marktleider van Nederland. Nog altijd timmeren we aan de weg, ook internationaal. Met hart, ziel en zaligheid.

In 1994 heeft siloproducent Polem uit Lemmer ons bedrijf, toen “De Toekomst” overgenomen en hebben een aantal jaren gewerkt als “Polem Leek”. In 2011 zijn we vervolgens weer als zelfstandig bedrijf verdergegaan onder de naam VTL Leek. Dit om nog meer aandacht te kunnen geven aan de systemen die ontwikkelen en produceren. De kern van ons bedrijf is echter altijd intact gebleven: onze medewerkers. Een aantal is al veertig jaar in dienst. Dat is VTL Leek ten voeten uit. Ons personeel – aangevuld met jonge en leergierige mensen – vormt een uitstekend team met veel ervaring en daadkracht. Daarmee realiseert VTL Leek in elke situatie de beste technische oplossing.

Waarom wij in Nederland marktleider zijn op het gebied van vijzels en vijzeltechniek? Omdat we vanaf het ontstaan het meest innovatief zijn geweest met alle mogelijke en (be)denkbare vijzeltechnieken. Onze medewerkers waren en zijn erg betrokken bij hun producten en denken mee over het fabriceren van steeds betere vijzels.

VTL Leek blijft tijd, geld en energie steken in het continu innoveren van haar producten en productiemethoden. We mogen wel stellen dat we wereldwijd boven de concurrentie uitsteken, omdat wij alle vijzels van gegalvaniseerd staal of rvs maken. Om dat voor elkaar te krijgen, hebben we veel geïnvesteerd in we zowel in mensen als machines. De productie én de kwaliteit zijn daardoor naar een nóg hoger niveau gebracht.

Meer informatie of persoonlijk advies? Maak een afspraak