24h service
  • English
  • Deutsch
24 H Service 0594 555 080
VTL levert vijzelsystemen bij Centrum Praktijkonderzoek varkensvoeding

In samenwerking met één van onze bekende dealers heeft VTL de vijzelsystemen geleverd bij Centrum Praktijkonderzoek varkensvoeding. Het betreft hier om een nieuwbouw van een stal, waarbij er gevarieerd kan worden met verschillende voerrecepten.

Lees meer
VTL levert een Mobiele Vulvijzel voor kunstmest

Doordat de kunstmeststrooiers steeds breder worden krijgen wij steeds meer vraag naar een vulsysteem voor onder een kunstmestsilo. Deze vulsysteem is onder een silo te plaatsen die vervolgens de kunstmeststrooier vult. Aangezien de meeste kunstmeststrooiers niet meer onder de bestaande pootconstructies passen is dit de perfecte oplossing om kunstmest te verplaatsen.

Lees meer
Work in progress! VTL levert ook vijzels die geschikt zijn voor de zware industrie

Voor een inmiddels vaste klant zijn we twee nieuwe VTL trogvijzelinstallaties Ø250 mm (heavy duty) aan het produceren. Deze troggen worden vervaardigd uit 5,0 mm dik plaatstaal en voorzien van een afneembare deksel met inspectieglazen.

Lees meer
VTL plaatst een trog- /buisvijzel bij een kunststof kabelrecycling bedrijf

Voor een kunststof kabelrecycling bedrijf heeft VTL een mooie trog- / buisvijzel installatie geleverd.

De opdracht was, om vanuit een voorraadunit, de reeds bewerkte kabel probleemloos en zonder “morsen” te transporteren naar een hoger opgestelde zeefunit. Daar worden de verschillende soorten kunststof van elkaar gescheiden. Doordat een lopende band vaak morst, knoeit en storingsgevoelig is.

Lees meer
VTL plaatst een schroefvijzelinstallatie door het dak heen!

Voor het transporteren van aardappelzetmeel heeft VTL een schroefvijzelinstallatie Ø220 geïnstalleerd bij een klant. Deze schroefvijzel is door het dak heen naar binnen gekomen en door de monteurs van VTL ter plaatse gemonteerd. Door precisie- en vakwerk van onze monteurs heeft dit geleid tot een tevreden klant en een prachtig werkend resultaat.

Lees meer
Volgende
Meer informatie of persoonlijk advies? Maak een afspraak