24h service
  • English
  • Deutsch
24 H Service 0594 555 080

OVER ONS

VTL Leek (Vijzel Techniek Leek) is specialist en marktleider in vijzels en vijzeltechniek voor de agrarische sector en de industriële markt. Al meer dan veertig jaar zijn we innovatief en vooruitstrevend. We richten ons op kwaliteit en maatwerk én op het voortdurend verbeteren hiervan.

Wij hebben voor elke situatie de beste oplossing, altijd op maat gemaakt. Onze slogan is niet voor niets: ‘VTL Leek maakt ieder opslag- en transportsysteem compleet’.

Van ‘om de hoek’ tot Duitsland en van Dubai tot Japan; vanuit het noorden van Nederland bedient VTL Leek de nationale en internationale agrarische en industriële markt. Wij beschikken over medewerkers met technisch vernuft. Problemen lossen we altijd op. Daar staat VTL Leek om bekend.

Wij weten dat onze klanten geen dag kunnen wachten en zijn daar met onze service en organisatie volledig op afgestemd. Bij ons is de klant meteen waar hij zijn wil. Onze storingsdienst is 24 uur per dag bereikbaar en inzetbaar. De wens van de klant staat bij ons altijd voorop.

Meer informatie of persoonlijk advies? Maak een afspraak