Over ons

VTL Leek (Vijzel Techniek Leek) is specialist en marktleider in vijzels en vijzeltechniek voor de agrarische sector en de industriële markt. Al meer dan 50 jaar zijn we innovatief en vooruitstrevend. We richten ons op kwaliteit en maatwerk én op het voortdurend verbeteren hiervan.

Wij hebben voor elke situatie de beste oplossing, altijd op maat gemaakt. Onze slogan is niet voor niets: ‘VTL Leek maakt ieder opslag- en transportsysteem compleet’.

Van ‘om de hoek’ in Groningen, Friesland of Drenthe tot Duitsland en van Dubai tot China of Japan; vanuit het noorden van Nederland ontzorgt VTL Leek de nationale en internationale agrarische en industriële markt. Wij beschikken over medewerkers met technische creativiteit en vernuft. Problemen lossen we altijd op. Daar staat VTL Leek bij haar opdrachtgevers om bekend.

Wij weten dat onze klanten vaak direct bediend moeten worden en zijn daar met onze service en organisatie volledig op afgestemd. Bij ons is de klant meteen waar hij zijn wil. Onze storingsdienst is iedere dag bereikbaar voor bijvoorbeeld het verrichten van noodreparaties.

De wens van de klant staat bij ons altijd voorop.