24h service
  • English
  • Deutsch
24 H Service 0594 555 080
10okt
VTL plaatst een schroefvijzelinstallatie door het dak heen!

Voor het transporteren van aardappelzetmeel heeft VTL een schroefvijzelinstallatie Ø220 geïnstalleerd bij een klant. Deze schroefvijzel is door het dak heen naar binnen gekomen en door de monteurs van VTL ter plaatse gemonteerd. Door precisie- en vakwerk van onze monteurs heeft dit geleid tot een tevreden klant en een prachtig werkend resultaat.

Lees meer
5okt
Bezoek ons op de grootste veehouderij beurs in heel Europa!

Van 13 t/m 16 november 2018 staat VTL Technik (Duitse dochteronderneming van VTL Leek) op de EuroTier beurs in Hannover, Duitsland. Met een prachtig aangeklede stand staat VTL zowel nationaal als internationale belangstellenden te woord. VTL heeft als thema om kostenbesparend grondstoffen te transporteren en malen/mengen. Met onder andere de kegelmenger, vijzelsysteem 220, verrijdbare opslagunit, weger overkapping, mineralen-, snijmaïs- en gritdosering kunt u een aantal van onze producten in het echt bewonderen.

Lees meer
1okt
Via een van onze grotere dealers hebben we onlangs weer een mooi stukje vakwerk geleverd, bij een klant in België.

Via een van onze grotere dealers hebben we onlangs weer een mooi stukje vakwerk geleverd, bij een klant in België.

Het betrof hier het leveren van 3 stuks nieuwe veevoersilo's en een wegeroverkapping en de complete vijzelinrichting, t.b.v. het voeren in de stal.

Lees meer
21sep
Voor een klant buiten Europa levert VTL Leek complete silovulvijzels!

VTL Leek heeft uit haar standaard assortiment complete silovulvijzels geproduceerd en geleverd. De op maat gemaakte silovulvijzel wordt deze keer verscheept naar een klant buiten Europa en wordt daar door één van de dealers van VTL Leek gemonteerd. Speciaal daarvoor wordt het geheel als bouwpakket, natuurlijk met VTL handleiding, verzonden.

Lees meer
15jun
VTL maakt groot groter grootst weer waar!

VTL maakt groot groter grootst weer waar!

VTL Leek produceert inmiddels meerdere, op maat gemaakte trogvijzelinstallatie met een diameter >400 mm. Door onze ervaren tekenaars en projectleiders zijn we in staat om gedetailleerd vooraf te bepalen hoe de installatie gebouwd gaat worden. Na het nodige denk, pons-,snij-,las- en montagewerk zal deze trogvijzelinstallatie binnenkort geplaatst worden.

De VTL trogvijzel is geschikt voor verplaatsten van bulkmaterialen (indien gewenst met hoge!!) capaciteiten, horizontaal of onder een kleine hoek.

Lees meer
Volgende