VTL op EuroTier beurs in Hannover, Duitsland

Allereerst vinden we het belangrijk dat iedereen die onze stand bezocht heeft op EuroTier te bedanken voor de getoonde interesse. Voorop natuurlijk al onze bestaande dealers en eindklanten, maar daarnaast zeker ook alle mensen die nog niet bekend waren met de innovatieve kracht van VTL.

We hebben een aantal producten laten zien waarvan we overtuigd zijn dat deze op internationaal gebied concurrerend kunnen zijn met prijzen, maar nog belangrijker voorop kunnen lopen met kwaliteit en innovativiteit. Hieronder een kort overzicht, in de overzichten vindt u tevens de links naar de bijhorende pagina op onze website. Ook hier geldt natuurlijk: heeft u naar aanleiding hiervan nog vragen, of bent u geïnteresseerd in een klantspecifieke aanvulling op onze standaardproducten? Neem vrijblijvend contact met ons op, zodat we u kunnen helpen met de voor u meest optimale samenstelling van VTL producten. Zie hieronder voor de producten die op onze stand te bewonderen waren:

Mobiele opslagunit

De Mobiele opslagunit is uitermate geschikt voor transport van relatief kleine hoeveelheden voer op eigen terrein of transport op moeilijke locaties zoals in weilanden. De Mobiele opslagunit heeft een inhoud van 5 m3 en beschikt over een deksel die over de hele lengte geopend kan worden.